5/22/2014

DEAR DIARYViime viikonloppu tuli vietettyä Helsingissä Nooran ja Severin tykönä. Mun onnekseni kylässä oli samaan aikaan myös ihana pörröinen Milla (kuvissa), joka oli tullut sijaishoitoon. Siellä viettämäni aika koostui pääasiassa kuvailusta, hieman epäonnistuneista kirpparireissuista, lämmöstä nauttimisesta ja pienimuotoisesta shoppailusta. Olin valitettavasti tuolloin vielä flunssassa eikä ehkä tullut otettua ihan kaikki irti tuosta reissusta mutta kaiken kaikkiaan mulla oli todella hauskaa ja tuntui ihanalta nähdä Nooraa ja myös muita ihmisiä pitkästä aikaa! Nähtiin myös Thelmaa pikaisten photoshoottien yhteydessä ja saatiin tosi makeita kuvia. Hui että, en malta odottaa että pääsen käsiksi niihin!

Mutta jospa siirrytään hetkeksi nykyaikaan. Voisin (kerrankin) jakaa hieman tämänhetkisiä ajatuksiani kanssanne. Ensinnäkin mua on nyt jo alkanut ärsyttää runsas oman pärstän esiintyminen tässä blogissa. Uskon että osa teistäkin kaipaa vaihtelua. Aionkin tehdä parhaani ja yrittää tarjota teille juurikin sitä. Mulla on vielä kuukauden takaiselta Tukholman matkalta kuvia käsittelemättä joten niitä pääsette ainakin kummastelemaan pian. Mitäs muuta. Jokunen vastoinkäyminen on tullut vastaan viimeisen kuukauden aikana. Suurin niistä Turun Taideakatemian kutsukirjettä vaille jääminen. Rehellisesti sanoen oon yllättynyt koska kuvittelin kehittyneeni niin huimasti viimevuodesta (jolloin tosiaan sain kutsun pääsykokeeseen) ja pidin ikään kuin itsestäänselvyytenä myös tänä vuonna sinne pääsemistä. Oli peruste päätökselle mikä tahansa en aio antaa tämän vaikuttaa etenemiseeni, paitsi tietysti kannustavana voimana kehittyä. Voi tietysti olla että tyylini kuvata ei ole se mitä siellä haetaan. Se on ihan okei, sillä haluan kuitenkin pysyä uskollisena itselleni ja kehittää juurikin sitä omaa tyyliä.

Huonot uutiset ensin ja sitten vasta hyvät. Eräs asia josta on koitunut hyvin paljon iloa ja ylpeyden tunnetta itselleni tapahtui kovin odottamatta, täysin puskan takaa. Sain yhteydenoton Adobelta joka aiheutti hillittömän kilju-itku-nauru-kohtauksen. Myin heille yhden kuvistani ja lisäksi mua pyydettiin mukaan yhteen projektiin johon osallistui mun lisäksi 47 muuta taiteilijaa. Tuon jälkimmäisen projektin tuotos julkaistaan kesäkuun puolella joten en voi valitettavasti vielä tässä kohtaa paljastaa sen enempää. Toinen ei läheskään yhtä yllättävä juttu on kesä. Siitä aion ottaa kaiken ilon irti, etenkin nyt kun mulla on kaikki vapaa-aika maailmassa ja ennen kun hotellin kerroshoitajan hommat kutsuu. Muistakaa tekin olla vaipumatta epätoivoon jos jotain ikävää sattuu ja pysykää optimistisina. Elämässä täytyy olla tietty määrä ikävyyttä jotta osaisimme arvostaa niitä hyviä asioita. Mutta joo, antoisaa kesää vaan kaikille!

12 comments:

 1. Thank you for your compliment on my blog!
  Unfortunately I can't read anything of yours... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're welcome :) I occasionally write in Finnish (like I did here) but actually mostly in English :D

   Delete
 2. I don't understand what you're saying, but your pictures are so nice! I love the light in the first one!
  //Larissa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aww thanks! Check out my newest post or some of my older posts if you're interested in reading :) I actually write mostly in English!

   Delete
 3. Thanks for commenting on my blog! Love that bunting xx

  reallyliteral.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're very welcome! I thought it was pretty cool too! I'll have to try making ones like these out of maps someday.
   x

   Delete
 4. SUPER LOVE THE PHOTOS :)
  anyway, would you like to follow each other on gfc/bloglovin and instagram?

  SOMETHING REAL SERIOUS
  SOMETHING REAL SERIOUS PAGE
  INSTAGRAM

  ReplyDelete