3/21/2014

CROPPED


TOP - CHOIES *    |    PANTS - BIKBOK    |    EARRINGS - ISABEL MARANT FOR H&M


Te ihmiset jotka seuraatte mua mun valokuvien takia, antakaa anteeksi pärstäni runsas esiintyminen viimeisimmissä postauksissa. Hieman itseänikin harmittaa kun ei ole testejä päässyt hirveästi kuvailemaan tässä kevään aikana kun fokuksena on ollut lähinnä (kesä)duunin metsästys ja opiskelu. Mutta enköhän pääse pian taas vauhtiin, viimesitään sitten kun joudun vääntämään valokuvauksen etukäteistehtäviä. Älkää siis luovuttako mun suhteen! Nää on tällasia osittain pakollisia asupostauksia koska mulla on noita yhteistyökumppanuuksia syntynyt aika monta kevään aikana (CHOIES yksi näistä). On toki omakuviakin ihan mukava välillä ottaa. Pääsee samalla kokeilemaan uusia valaistustekniikoita rauhassa ilman että on jokin kärsimätön malli (joka yleensä on joko mutsi tai veli) määräämässä tekemisen kulun ja keston. Ja olenhan mä aina ollut pieni muoti entusiasti, sitä on turha kiistää. Eli toivottavasti teitä kiinnostaa yhtään tällaset asupostaukset! Ei mulla muuta.

14 comments:

 1. oot niin kaunis upea vau!! :'-)

  ReplyDelete
 2. Oi että sä oot niin upee!

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. uhh, kiitos kiitos ida! u r a sweetheart!

   Delete
 4. ihanat housut!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih, eikö olekin! pyjamapökät on parhautta!

   Delete
 5. Replies
  1. thanks hun! ite oot ihan megaupee! toivottavasti päästään pian taas kuvailemaan <3

   Delete
 6. oho ompas sulla ihania kuvia täällä! mitä kautta oot oppinu kuvaan noin hyvin ja mikä kamera sulla on? sulla on muuten tosi persoonallisen kauniit kasvot :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi apua! Ihana kommentti :') Kiitos ihan hirveesti! No ihan oman kiinnostuksen ja innostuksen kautta, se on ollu tässä kuutisen vuotta harrastuksena eli siinä on ollut ihan mukavasti aikaa kehittyä :) Käytän Canon 5d Mark II.

   Delete
 7. so beautifull !


  Xxx Cécile
  http://sapetoibien.blogspot.com

  ReplyDelete