4/26/2013

OHI ON


TEHTÄVÄ 2: NAAPURI - VALOKUVAA 3 VALOKUVAN KOKONAISUUS.


TEHTÄVÄ 3: RUOKA - TEE KATTAUS.


Yllä siis Turun Taideakatemian karsivat etukäteistehtävät ja työni joilla osallistuin. Jos viime vuoteen vertaa oon kyllä huomattavasti tyytyväisempi (johtunee siitä että aiheet oli suhteellisen helppoja toisin kuin viimevuotinen talouskriisi-aihe joka ei ihan sytyttänyt). Hyvä näin! Toisaalta oon hirveän innoissani ja toivoa täynnä mutta samalla ajatus pääsykokeista kammottaa. Oon nimittäin kuullut sellaista kauhujuttua että oikein kädet hikoaa kun ajattelenkin asiaa. Täytyy vain toivoa parasta ja yrittää olla vaipumatta epätoivoon. Tästä lähtee jolotus sen kunniaksi että tää urakka on vihdoin viimein ohitse!

4/17/2013

BLOGGING FROM TURKEY


PHOTOGRAPHER: SARA LEHTOMA
MODEL: FRIDA BACKMAN


Like the title says, blogging from abroad, so all I'm gonna post this time is just a few two-week-old photos. Playing around with a lace fabric and shooting with a new model (my old friend from high school Frida) was very rewarding. Hope you like the photos because I certainly do! And I also hope that you enjoy the song below :)


4/08/2013

KEVÄT SATTUU


PHOTOGRAPHER: SARA LEHTOMAA
MODEL: VERNA KOTKAVAARA


Above some photos from a couple of weeks back and down below the Photoshop tutorial that I promised you. Not that much is up with me, briefly, I'm fed up with all the snow and coldness and can't wait to get on my flight to Turkey this Sunday!

- - -

Otsikko kuvastaa melko hyvin tämän hetkisiä tunnelmia. Turhautumiselta ei voi välttyä kun kevät temppuilee niin ikävästi. Ehdin jo tossa viime viikolla luulla että siinä oli alkuvuoden viimeiset lumisateet, ja oli kyllä vitunmoinen takaisku herätä sunnuntaiaamuna ja ikkunasta ulos katsoessa huomata että ulkona sataa lunta. Kuinka väärässä olinkaan. Onneksi pääsen kuitenkin muutaman päivän päästä Turkkiin auringon alle ottamaan iisiä. Ei mulla siis sinäänsä ole syytä valittaa, mut pakko nyt kummiski purkaa tätä frustraatiota jonnekin koska vihaan talvea sydämeni kyllyydestä (tästä samaisesta aiheesta valittaminen jatkuvasti on mulle kuin pahe, enkä tunnu koskaan pääsevän sen ylitse että talvi vaan on ihan vitun perseestä, antakaa anteeks ku kokoajan valitan!). Mutta jottei tästä postauksesta nyt tule aivan liian pessimismiä tihkuva mainitsen nyt sen ainoan myönteisen asian jonka talvesta voin sanoa. Aika helvetin hienoja kuvia voi saada räpsittyä jos aurinko vaan uskaltautuu esiin! Oltiin tosiaan tässä muutama viikko sitten Vernan kanssa ulkosalla kuvaamassa ja uhmaamassa kylmää säätä ja tässä omat lemppariotokset! Ja alhaalla vielä se lupaamani fotaritutoriali.


4/03/2013

STUDIO


PHOTOGRAPHER: SARA LEHTOMAA
MODEL: VEERA VÄNTTINEN