11/14/2013

BONUSTA JA VEGEVAMPYRISMIA


PHOTOGRAPHY: SARA LEHTOMAA


Hei vaan! Tällä kertaa olisi studiossa tekemäni asetelman lisäksi hieman ilmoitusluontoisempaa asiaa jaettavana. Iloisia uutusia, mulla on uutena yhteistyökumppanina Ostohyvitys.fi. Uskon että usealle lukijalle kyseinen sivusto voi olla jo tuttu juttu mutta kertoakseni vielä teille asiasta tietämättömille: 

Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen niin kutsuttu Cashback-sivusto (cashback = takaisinmaksu). Tehtyään ostoksia verkkokaupoissa asiakkaat saavat siis bonuksena tietyn prosenttimäärän ostoksien loppusummasta takaisin. Ostohyvitys.fi:n ideana on yksinkertaisuudessaan tuoda kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissio voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esim. 20 % ostoksien loppusummasta tai 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa. Esim. ostamalla Ostohyvityksen kautta 100 eurolla Nelly.com verkkokaupasta saat 11,5 € rahaa takaisin ostoksistasi.

Kuulostaa hyvältä, eikö? Esimerkiksi jos satut olemaan ahkera Nellyn asiakas kannattaa heti liittyä tuonne, sillä Nellyn takaisinmaksu on 11,50% loppusummasta. Palvelu on sitä paitsi ilmainen joten mitään ei ole menetettävänä! Mukana ovat myös mm Boozt, Asos ja Stadium ja peräti 446 muuta verkkokauppaa. Tarkemmat ohjeet Ostohyvityksen käyttöön löytyvät luonnollisesti heidän kotisivuiltaan. Lisäksi kaikki vuoden loppuun mennessä palvelua kokeilleet asiakkaat saavat Fazerin suklaalevyn kaupan päälle. Suklaalevyjä jaetaan vain 1000 kpl joten klikkailkaa ja liittykää heti! Tässä linkki mun omille kampanjasivuille jonka kautta voitte liittyä käyttäjäksi. Itse liityin jo ja odotan innolla että pääsen hyödyntämään palvelua ostoksissani! Alla vielä MouMou:n tekemä erittäin selkeä opastava video sivuston käyttöön.


6 comments:

 1. thanks for your comment <3
  Maybe you want to join my blog competition? I would appreciate it :-)
  diamonds aren't forever

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks for letting me know! def gonna check it out :)

   Delete