8/18/2013

TAILA


PHOTOGRAPHER: SARA LEHTOMAA
MODEL: TAILA SEEVE
STYLING: SARA LEHTOMAA


Kuten jo aiemmassa postauksessa mainitsin, Tailan bongasin kaverin kautta facebookista (mulla on tapana silloin tällöin selata kaverin kavereita siinä toivossa että löytäisin potentiaalisia malleja ja mun kännyn kuvakirjasto on täynnä näyttökuvia nuorten tyttöjen facebook-sivuista mikä ei ole yhtään outoa). Pistin yv:tä ja sovittiinkin samantien kuvauksista. Onneksi en ollut tällä kertaa ainoa intoa puhkuva osapuoli ja sain typyn värvättyä heti kaksiin kuvauksiin (edellisen postauksen "maitokuvaukset"). Tän perhosidean sain ihan tuosta hullun jännästä paidasta jonka löysin UFF:in vintage osastolta. Muistuttaa ihan perhosta tuo kirjailu ja liehuvat hihatkin löytyy. Paperiperhoset jotka muuten näyttävät yllättävän aidoilta tulostin netistä. Mun onnekseni poseeraaminen hoitui Tailalta kuin vanhalta konkarilta ja hyviä ruutuja tuli aivan liian monta! Tässä mielestäni parhaat otokset.

Kuvauksia vaan pukkaa lisää ja ensi viikkokin on jo täysin buukattu. Haluan hyödyntää kaiken vapaa-aikani kun sitä vielä on näin runsaasti. Onneksi pääsen kuitenkin yhä loman loputtuakin olemaan päivittäin tekemisissä valokuvauksen kanssa sillä menen jälleen erääseen studioon harjoitteluun.

6 comments:

 1. http://cargocollective.com/merikarhu/B-L-O-O-M tuli mieleen tää (:

  hitto, muuten, viime viikolla ois ollu ihan täydelliset sadekelit niit kuvia varten mut olin helsingissä tosiaan koko viikon! tyypillistä ;(

  ReplyDelete
 2. Gosh the pictures are amazin !

  Http://Fashioneiric.blogspot.com

  Coline ♡

  ReplyDelete
 3. En kestä !!!:::D just viime perjantaina askartelin perhosii ja piti kuvata mut se siirty :D miten voi tulla ihan sama idean näin samaan aikaa. Mut ihan sairaan siistei ja ihana valo näissä!

  ReplyDelete
 4. Oh my goodness! This is beautiful ! Sun , butterflies I love these photos :)

  ReplyDelete
 5. Aivan mielettömän upeita kuvia. Oot kyllä tosi taitava. Ah.

  ReplyDelete