7/26/2013

THE OXYCONTIN EXPRESS


Model: Meri / Fashion Team
Photographer: Sara Lehtomaa
MUAH: Sara Lehtomaa
Assistant: Martin Lehtomaa


Watched this documentary about prescription drugs and felt like I wanted to bring up the subject in my next photo shoot. This gorgeous gal Meri and my brother were kind enough to help me out in executing my vision. And I'm super happy with the outcome. And I'd be even happier if you took the time to watch the documentary below!


16 comments:

 1. Wow, your photography skills are amazing! Thank you for your comment!

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. aww, kiitos! kiva kun tykkäät :) mun mielestä sussa ja merissä on vähän samaa näköä hehe

   Delete
 3. Heyhey! Thank for your comment! Amazing photography!

  XOXO from the Netherlands,
  Lucia

  ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Lucia Flores Diary ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  ReplyDelete
  Replies
  1. np, fully deserved! and thank YOU :)

   Delete
 4. Replies
  1. thank you so much! really glad you do :)

   Delete
 5. nice pics!

  Http://Fashioneiric.blogspot.com

  Coline ♡

  ReplyDelete
 6. omg amazing photographs! you did a great job. so glad to know your blog.
  how about follow each other? :)

  http://hellodida.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. thank you, so glad you like it!
   i'll def check out your blog and consider it ;)

   Delete
 7. These shots are absolutely incredible. What an amazing theme. Love your photography!

  xx
  Ellie
  City Brewed

  ReplyDelete
  Replies
  1. thanks ellie! i really appreciate that :)

   Delete
 8. Oh come on, "via tumblr" ei ole mikään lähde. Se on sama asia kuin jos joku käyttäisi sun kuvia kertomatta sulle tai että kenen ne on ja sanoisi että ne on "via google" tai "via blogger". Ihan varmasti pillereiden kuvia löytyy joltain semmoiselta sivustolta jonne on kerätty kuvia joita saa vapaasti käyttää, tai olisit voinut edes linkata ne tumblr postit, vaikka eihän niissäkään usein ole minkäänlaisia lähdetietoja, tai vielä naurettavampaa "from www.weheartit.com". Ja aika helposti olisit tuossa kuvaustilanteessa saanut otettua samantyyppisiä kuvia itsekin.
  Olen pahoillani tästä kommentista, mutta pidän sen sanomista tärkeänä, koska en usko sinun valokuvaajana haluavan että muut käyttävät sinun kuviasi mielivaltaisesti.
  Jos mietit että miten kommentoin tänne näin kauaksi asti, se johtuu siitä että minun teki mieli selata upeita kuviasi (kunnes törmäsin johonkin mikä ärsytti). Tuo oli siis kehu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensinnäkin kiitos! Ja pohdin tuota samaa asiaa itsekin kauan ennen kun julkaisin nämä. Mutta kun tosiaan alkuperäistä lähdettä oli lähes mahdotonta paikantaa niin päätin nyt pistää ilman mitään linkkejäkään (koska ei siellä tumblrissakaan mitään mainintoja ollut niin pidin vähän turhana).

   Mulle on itselleni itse asiassa pari kertaa käynyt niin että mun kuvia on käytetty ilman lupaa, ilman mainintaa ja julkaisija on jopa väittänyt kuvia omakseen. Mua ei henkilökohtaisesti mitenkään eritysemmin haittaa se jos mun kuvia käyttää ilman mainintaa kunhan niitä ei mene omimaan :D Ja onhan maininta tietty aina kiva juttu! Olisin ehdottomasti maininnut näiden käyttämieni kuvien kuvaajat jos olisin heidän nimensä tiennyt.

   Tehty mikä tehty, tänä päivänä en tosin varmaan tekisi samoin. Ymmärrän pointtisi hyvin enkä todellakaan halua aiheuttaa kenellekään pahaa mieltä. Musta ne toi vaan kivaa tunnelmaa tähän postaukseen ja lisäsin ne siksi :)

   Delete