11/01/2012

TÖHERRYKSIÄOld drawings from a time when I still knew how to draw and the paintbrush was my greatest ally. Haven't been drawing or painting at all after doing my art diploma a year ago, since I've been focusing fully and completely on photography. My skills are still there (and to be honest I don't think they will ever disappear) but my inspiration is completely gone. And as a result I don't draw in my free time anymore. Which is sad. Looking at old drawings makes me remember how much I used to enjoy doing it. The last one is a portrait I painted of my mom back in 2010.

- - -

Vanhoja töherryksiä ajalta jolloin osasin vielä piirtää ja sivellin istui kuin luonnostaan käteen. En ole lukion kuvataidediplomikurssin jälkeen ollenkaan piirtänyt kun fokus on ollut vain ja ainoastaan valokuvaamisessa. Seurauksena olen alkanut vieroksumaan piirtämistä. Taito on kyllä tallella (enkä rehellisesti sanoen usko sen koskaan karkaavan minnekään), mutta inspis on täysin kadoksissa. Jos annetaan selkeä tehtävä ("piirrä sitä, piirrä tätä"), uskon sen vielä onnistuvan vaivatta, mutta oma-aloitteinen vapaa-ajalla piirtäminen vaikuttaa kadonneen päiväjärjestyksestäni kokonaan. Vanhoja piirrustuksia katsellessa muistuu aina mieleen kuinka paljon joskus nautin piirtämisestä. Ikävä kyllä, asiat ovat muuttuneet ja ainut keksimäni selitys on valokuvaus vei voiton. Alin maalaus on muotokuva äidistäni vuodelta 2010.

10 comments:

 1. Alat vaan kato uudestaan tekemään pisama-mangaa niin eiköhän inspis palaa!!
  Xoxo, manGaGirL_93

  ReplyDelete
  Replies
  1. i sure do love you for revealing my dark past to the internet :-----D
   ja pisama-manga.........DEAR GOD :DDD:D:D::D glad those days are over!
   pusupusu halihali, my dear fellow manga lover (GRAVITATION FOEVAH)

   Delete
 2. Noo se on vaan katu-uskottavaa ;) okei se nimenomainen sarja oli kyllä pakko myöntää aika low point meiltä molemmilta :-D Thanks to you too, wst!

  ReplyDelete
 3. vähän oot taitava ! : )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete