5/15/2012

HAASTEAlexandra haastoi minut blogissaan: 

1. Jokaisen haastetun bloggaajan täytyy vastata haastajansa antamaan 11 kysymykseen ja postata ne blogissaan.
2. Tämän jälkeen he haastavat 11 uutta bloggaajaa linkkaamalla heidät samaan postaukseen.
3. Ja keksivät 11 uutta kysymystä joihin haastetut vastaavat.
4. Henkilöä joka haastoi sinut ei tule haastaa uudestaan.

 1. Lempi vuodenaika? Oon syntynyt kesäkuussa, mikä on yksi monesta syystä miksi oon aina pitänyt kesästä. Auringossa makoilu, jäätelön syöminen ja uiminen (tarkkaan ottaen vedessä kelluskelu, en ole kovinkaan taitava uimari) ovat lempipuuhiani. Tuleekin usein harmiteltua Suomen pohjoista sijaintia ja siitä aiheutuvaa kylmää ilmastoa. Vihaan lunta, jäätä ja loskaa ja harmaa taivas masentaa. 
 2. Hame vai housut, miksi? Housut. Tuulisina päivinä ei tarvitse huolehtia siitä että vahingossa tulisi tehtyä marilynit. 
 3. Jos oppisit lentämään mistä lähtisit lentoon ensimmäisen kerran ja mihin päätyisit? Kakskerran järven rannalta. Sieltä lentäisin lämpimään ja ekstoottiseen paikkaan. (Tai sitten vain Lietoon poikaystäväni luokse.)
 4. Vanhin vaatekappaleesi? Ballerina-asuni jota käytin viimeksi 7-vuotiaana. Se on niin söpö etten oo raaskinu heittää sitä pois. 
 5. Inhokkiruoka? En oo koskaan tykänny sipulista. Ei ole niinkään mausta kysymys, vaan siitä että se narskuu inhottavasti suussa. Valkosipuli onkin sitten asia erikseen. 
 6. Noloin moka viimeaikoina? En muista nolanneeni itseäni viimeaikoina. Tai ainakaan mitään kertomisen arvosta juttua en nyt keksi. Mutta oon melko varma että noloin ikinä tekemäni asia tapahatui ylä-asteella. Olin juuri tullut kouluruokailusta ja harpoin portaat ylös kaksi askelmaa kerrallaan, jotta saavuttaisin ystäväni, jotka olivat lähteneet ruokalasta hieman minua ennen. Kivutessani kolmannen kerroksen portaita bongasin vihdoin yhden heistä edessäni. Ja kuin tyhjästä sain "loistoidean". Päätin suoda pahaa aavistamattomalle ystävälleni pienen yllätyksen, nimittäin läimäyttää tätä perseelle. Lähestyn häntä kuin puuma saalistaan. Ja vien suunnitelmani päätökseen. Ja huomaan että kyseinen henkilö ei olekaan ystäväni. Mutta liian myöhäistä. Sitten alkaa mieletön selittely ja pahoittelu, jonka jälkeen pakenen rikospaikalta. Tällaisina hetkinä sitä toivoo että ajassa taaksepäin matkustaminen olisi mahdollista. 
 7. Koira vai kissa, miksi? Koira, koska a) omistan sellaisen itse ja b) kissat ovat mielestäni pelottavia! Kokemani perusteella ne vain raapivat ja sähisevät. 
 8. Kuinka korkeat ovat korkeimmat korkosi? Tunnustan olevani converse tyttö ja kenkävalikoimani koostuu pääosin tennareista. Korkeimmat omistamani korot ovatkin vain noin 8-senttiset ja kaiken kukkuraksi kiilakorot. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä ettenkö kuolaisi tappajakorkojen perään (koska ne näyttävät niin jumalattoman hyviltä). Itse en kuitenkaan sellaisia rohkenisi käyttämään. Pelkään liikaa julkisilla paikoilla kaatumista, nilkkani nyrjäyttämistä ja itseni nolaamista. 
 9. Haluaisitko juuri nyt olla joku muu kuin sinä itse, jos niin kuka? Vastaukseni on hetkellisesti kyllä. Mutta ainoastaan siitä syystä että olen kipeä. Ja luultavasti kyseessä on mononukleoosi eli pusutauti, jonka rakas poikaystäväni tartutti minuun. Hyvästi toukokuu ja päivänvalo. FML. 
 10. Ootko meikit päällä nyt? Kipeänä harvemmin vaivautuu meikkaamaan.
 11. Aamu vai ilta, miksi? Ilta, koska, noh, en todellakaan ole aamuihmisiä. Olen myös tehnyt erittäin mielenkiintoisen havainnon: inspis on (ainakin mulla) suurimmillaan siinä puolenyön aikoihin. Lisäksi auringonlaskut, illanistujaiset ja kesäiset yöuinnit on parhautta!

Mun kyssärit:
1. Mikä merkitys musiikilla on elämässäsi?  
2. Mitä mieltä olet hipsteresitä?  
3. Jos saisit poistaa maailmasta kolme asiaa, mitkä ne olisivat?  
4. Mikä toivot että sinusta tulee isona?  
5. Mikä sinusta todennäköisesti tulee isona?  
6. Oletko tatuoitu? Jos et, haluaisitko olla?  
7. Mistä pidät eniten ulkonäössäsi?  
8. Ketä julkisuuden henkilöä ihailet?  
9. Mitä pelkäät?  
10. Olisitko mieluummin kädetön vai jalaton?  
11. Oletko koskaan nähnyt tähdenlentoa?

14 comments: